1 min ■ Blog ■ 6 januari 2017
Duik op 9, 10, 11 en 12 januari in een wereld van ambacht en innovatie! Het Deli XL paviljoen op de Horecava 2017 biedt meer inspiratie dan ooit. We zetten de belangrijkste highlights alvast voor u op een rij.
Ontdek hoe Virtual Reality een rol kan spelen in uw restaurant. Deli XL verzorgt culinaire VR-demonstraties met extra zintuigelijke beleving en diepgang. Komt dat proeven, komt dat zien!
Gérard Déjean brengt de Parijse versmarkt Rungis naar jouw restaurant. Hoe dat in zijn werk gaat? Gérard vertelt je alle ins en outs in het Deli XL paviljoen en later deze week hier op het blog.
De mobiele wijnbar van Magister Vini Dirk Vanhorenbeeck komt overal. Waar je ook bent in het paviljoen, de gaafste wijnen in ons assortiment zijn altijd dichtbij.
Deli XL en Horecava presenteren in samenwerking met Vers 24/7 een nieuw paviljoen: Van Bron tot Bord in Nederland. De stand biedt een podium aan boeren en telers uit de 12 provinciën en bekende chefs die ter plaatse Dutch Dishes bereiden.
Ontdek alle innovaties, leveranciers en producten die tijdens de Horecava te zien zijn »
Foodyard redactie
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken