Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

​Preview: highlights van de Horecava 2017

1 min ■ Blog ■ 6 januari 2017

​Preview: highlights van de Horecava 2017

Duik op 9, 10, 11 en 12 januari in een wereld van ambacht en innovatie! Het Deli XL paviljoen op de Horecava 2017 biedt meer inspiratie dan ooit. We zetten de belangrijkste highlights alvast voor u op een rij.


Virtual reality

Ontdek hoe Virtual Reality een rol kan spelen in uw restaurant. Deli XL verzorgt culinaire VR-demonstraties met extra zintuigelijke beleving en diepgang. Komt dat proeven, komt dat zien!

Vers uit Parijs

Gérard Déjean brengt de Parijse versmarkt Rungis naar jouw restaurant. Hoe dat in zijn werk gaat? Gérard vertelt je alle ins en outs in het Deli XL paviljoen en later deze week hier op het blog.

Wijn op rolletjes

De mobiele wijnbar van Magister Vini Dirk Vanhorenbeeck komt overal. Waar je ook bent in het paviljoen, de gaafste wijnen in ons assortiment zijn altijd dichtbij.

Van Bron tot Bord

Deli XL en Horecava presenteren in samenwerking met Vers 24/7 een nieuw paviljoen: Van Bron tot Bord in Nederland. De stand biedt een podium aan boeren en telers uit de 12 provinciën en bekende chefs die ter plaatse Dutch Dishes bereiden.

Ontdek alle innovaties, leveranciers en producten die tijdens de Horecava te zien zijn »


Anne van Vlaenderen
Anne van Vlaenderen

Foodyard redactie

Meer talks voor jou

Topics in de community