Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

Fermenteren voor gevorderden

Fermenteren voor gevorderden

In deze masterclass voor gevorderden laat Christian Weij zien hoe je zelf miso en tempé kunt maken van Hollandse bonen. Ook demonstreert hij hoe je échte garum - een Romeinse vissaus - kunt maken en hoe je een alternatief voor brood kunt bakken van kikkererwten. Hoe dat smaakt? Kom het op 12 december proeven in Foodyard!


Over Christian Weij

Christian Weij is fermentatie specialist, fooddesigner en eigenaar van pop-up restaurant Puur-e. Vijf jaar geleden stopte hij als creative director, en is sindsdien constant op zoek naar lekker eten, maar ook naar innovatieve fermentatietechnieken.

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken

Meer sessions voor jou

5 locaties
v.a. ma 8 apr | 11:00 - 13:00
6 locaties
v.a. ma 27 mei | 11:00 - 13:00