Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

Gezonde marges

Gezonde marges

Elke organisatie die winst wil behalen, moet een goed financieel beleid voeren. In de horeca is het belangrijk om de structuur van de kostprijs te kennen. Want alleen als u de kostprijs van uw menu kent, kunt u beoordelen of de gemaakte kosten verantwoord zijn en of uw marges gezond zijn.

Ook kunt u zo positieve en negatieve ontwikkelingen in een vroeg stadium signaleren en erop inspelen. In de training ‘Gezonde marges’ leert u werken met verschillende hulpmiddelen, zoals marge- en kostprijsberekening en menu-engineering. Hiermee geeft u uw onderneming een financiële boost.

De training neemt een dagdeel in beslag en uiteraard is dit geheel verzorgd. De definitieve data volgen op korte termijn, maar mocht u interesse hebben laat ons dit dan weten via onderstaand formulier of een e-mail naar info@foodyard.nl. De kosten voor deze training bedragen 375,-.

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken

Meer academies voor jou


Online
01:12 uur | gratis
Online
00:14 uur | gratis