Elke organisatie die winst wil behalen, moet een goed financieel beleid voeren. In de horeca is het belangrijk om de structuur van de kostprijs te kennen. Want alleen als u de kostprijs van uw menu kent, kunt u beoordelen of de gemaakte kosten verantwoord zijn en of uw marges gezond zijn.
Ook kunt u zo positieve en negatieve ontwikkelingen in een vroeg stadium signaleren en erop inspelen. In de training ‘Gezonde marges’ leert u werken met verschillende hulpmiddelen, zoals marge- en kostprijsberekening en menu-engineering. Hiermee geeft u uw onderneming een financiële boost.
De training neemt een dagdeel in beslag en uiteraard is dit geheel verzorgd. De definitieve data volgen op korte termijn, maar mocht u interesse hebben laat ons dit dan weten via onderstaand formulier of een e-mail naar info@foodyard.nl. De kosten voor deze training bedragen 375,-.
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken