Volgende session: Foodyard Market 2024

Allergenen in de horeca

Allergenen in de horeca

Veel mensen worden bij het eten beperkt door voedselintoleranties of allergieën. Buiten de deur eten kan dan een hele uitdaging zijn. Ook restaurants worstelen soms nog met het terugdringen van allergenen in gerechten. Wil jij toch voor iedere gast een geschikt gerecht op de kaart kunnen zetten? Meld je dan aan voor de Academy ‘allergenen in de horeca’ die Larisse Buijze op 13 september in Foodyard verzorgt.

Culinaire praktijk

In deze interactieve workshop staat buiten de hokjes koken centraal. De allergenenwetgeving komt aan bod, maar de focus ligt vooral op de culinaire praktijk. Waar kom je allergenen en verborgen allergenen tegen, wat zijn de risico’s van deze stoffen en hoe communiceer je met jouw gast? Maar vooral: hoe vervang je producten die de meest voorkomende allergenen bevatten? Larisse laat je verschillende mogelijkheden zien voor het bereiden van smaakvolle en restaurantwaardige gerechten, vrij van de meest voorkomende allergenen.

Deze workshop kun je bij Foodyard komen volgen voor slechts € 75,- per persoon.

Over Larisse Buijze

Larisse creëert, adviseert en inspireert en is specialist in allergeenvrij koken. Als culinair inspirator traint zij foodprofessionals, schrijft zij voor diverse media, maakt zij culinaire programma’s voor radio en televisie en is zij bekroond productontwikkelaar.

Meer academies voor jou