Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

Vergroot je bierkennis

Vergroot je bierkennis

Bier staat voor beleving, gastvrijheid en gezelligheid en laat zich geweldig combineren met eten. Ivo Thijssen van bierbewustzijn.nl leert je op 26 september hoe bier op de juiste wijze verkocht, behandeld, getapt, geschonken en gepresenteerd wordt. Bierbewust werken zorgt namelijk voor een betere kwaliteit en werkt omzet verhogend.

Smaakvol bier

Bier is een van de oudste dranken ter wereld. Het brengt mensen al eeuwen samen en heeft dankzij 4 ingrediënten een breder smaakspectrum dan wijn. Hierdoor is het eenvoudiger om bier met gerechten te combineren dan wijn. Op de juiste manier geserveerd, met kundige begeleiding is bier elegant, divers, smaakvol en verrassend.

Tijdens deze academy leer je onder andere hoe je bier op een juiste wijze presenteert, de kwaliteit van jouw bier verhoogt en hoe je bier het beste verkoopt.

Deze workshop ter waarde van € 199,- kun je bij Foodyard komen volgen voor maar slechts € 75,- per persoon.

Over Ivo Thijssen

Ivo Thijssen is internationaal biersommelier, entertainer en horeca-expert. Door zijn jarenlange ervaring in de horeca en als trainer en docent is hij gespecialiseerd in de behandeling, verkoop en beleving van bier.

Meer academies voor jou


Online
01:12 uur | gratis
Online
00:14 uur | gratis