Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

Vis fileren

Vis fileren

Arie Kuijt houdt de Katwijkse traditie van het vis fileren hoog. Zijn fileer-kunsten trekken in binnen- en buitenland veel bekijks. Misschien zag je Arie al eens vis fileren op de Horecava. Op veler verzoek komt hij nu weer naar Foodyard om jou de kneepjes van het vak te leren.

De Academy op 26 februari staat volledig in het teken van vis. Arie kan je alles vertellen over de verschillende vangstmethoden, het verschil tussen kweek en wild, kwaliteitsaanduidingen en de invloed van stress op vissen.

Door eigenhandig je verse vis te fileren kun je meer rendement uit visgerechten halen. Arie leert jou de fijne kneepjes van het vak, zodat het fileren van verse vis voor jou geen geheimen meer kent.

Deze workshop ter waarde van € 199,- kun je bij Foodyard komen volgen voor maar slechts € 75,- per persoon.

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken

Meer academies voor jou