Aan de bar

3 x alcoholvrije cocktails door Randy van Zarzo*


Er is steeds meer vraag naar een gevarieerd aanbod (alcoholvrije) dranken. Gasten stellen het op prijs als je homemade juices, verse sappen, lemonades en (alcoholvrije) cocktails op de kaart hebt staan. Vooral in het alcoholvrije segment kan het nog wel eens een uitdaging zijn om voldoende variatie te bieden. Randy Bouwer van restaurant Zarzo* helpt je op weg naar een gevarieerde drankenkaart met deze drie alcoholvrije cocktails.

Fris, zoet & hartig


Benodigdheden

Bestel de ingrediënten »

  • Lemon tonic of citroen soda
  • 50 cc passie vrucht siroop
  • 3 druppels cherry azijn
  • Druif en venkel Vieno
  • Zeevenkel
  • Geraspte tonkaboon

Zarzo spicy

Benodigdheden

Bestel de ingrediënten »

  • Sap van een halve limoen
  • 50 ml Seedlip spice
  • Siroop van viooltjes (homemade)
  • 40 cl eiwit
  • Paar drupjes verveine olie
  • Paar drupjes sinaasappel en chilipeper olie
  • Salty fingers
  • Algenpoeder

Winter cocktail


Benodigdheden

Bestel de ingrediënten »

  • Appelsap met siroop van VOC kruiden
    • Kruidnagel, korianderkorrels, kaneel, steranijs
  • Siroop van kardemom met gerookt spek
  • Jus de pomme van meneer Dupont
  • Koffie olie


Wil je jouw drankenkaart een update geven en heb je behoefte aan nóg meer inspiratie? We deelden eerder drie mocktail recepten met thee, Moshik Roth ontwikkelde drie cocktailrecepten met ijs en met deze twee whisky cocktails geef je jouw drankenkaart een flinke oppepper.

Vivian Bruinsma
Contributor


Korianderkorrels pak 350 gram 

Bekijk product

Salty fingers, circa 50 topjes per doosje 

Bekijk product

Verveine gedroogd, zakje 250 gram 

Bekijk product

Olijfolie extra vierge sinaasappel, blik 250 ml 

Bekijk product

Algenpoeder - zak 180 gram 

Bekijk product

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant