Aan de bar

Cocktail klassiekers


Met een paar cocktailklassiekers sla je de plank nooit mis. Daarom drie cocktail recepturen die zeker niet mogen ontbreken op jouw kaart. Zorg voor de basisbenodigdheden shaker, lepel en strainer en schudden maar.

Jack & Ginger

Shake whisky, perenlikeur en aromatic bitter en strain over een glas met ijs. Top af met ginger beer. Garneer de cocktail met een schijfje peer, topje munt en versgemalen peper.

Shop de ingrediënten voor de Jack & Ginger »

Red Snapper Martini

Muddle tomaten met oregano, basilicum en rozemarijn. Voeg daarna gin, tabasco en Worcestersaus toe en shake het mengsel. Strain in het glas en garneer met verse oregano en cherrytomaatjes.

Shop de ingrediënten voor de Red Snapper Martini »

Negroni

Stir Campari, vermout en gin in een mixing glass. Strain het mengsel vervolgens in een glas en garneer met orange zest.

Shop de ingrediënten voor de Negroni »

Anne van Vlaenderen
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Wat mijn vriend voor me kookt. Meestal staat hij in de keuken, dus ik ben heel verwend. Wanneer ik uit eten ga probeer ik het liefst steeds iets nieuws. Daarom ben ik fan van restaurants die steeds iets anders op het menu hebben. Vis, vlees of vega, ik lust het allemaal.

Wat zit er in je glas?

Door de week water en thee, liters thee. In het weekend kan het van alles zijn: een lekker speciaalbier, goede wijn of cocktail. De klassieke Cosmopolitan blijft favoriet.

Guilty food pleasure

Pizza. ’s Avonds laat op de bank met een serie op tv.


Carpano Vermout punt e mes 16%, fles 75 cl 

Bekijk product

Vina Martiniglas - 23,7 cl - Ø 124 mm - hoogte 175 mm - doos 12 stuks 

Bekijk product

Rozemarijn, stuk 80 gr 

Bekijk product

Zuidam Likeur poire william 28%, fles 70 cl 

Bekijk product

Jack Daniels Whisky gentleman Jack 40%, fles 70 cl 

Bekijk product

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant