Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

2 x perfect serve met Bobby's Gin

1 min ■ Blog ■ 25 juli 2017

2 x perfect serve met Bobby's Gin

Sebastiaan van Bokkel richtte in 2013 Bobby's Gin op. “Mijn opa heette Jacobus, maar mijn oma noemde hem Bobby. Hij had de gewoonte om specerijen uit de keuken in zijn glas jenever te doen, om die meer smaak te geven. Die mix van kruiden en specerijen, daar wilde ik gin van maken”, vertelt Sebastiaan. Een slimme zet, want Bobby's Gin is met zijn complexe, exotische smaak een hit in de horeca. Traditionele Indonesische kruiden en specerijen geven Bobby's Gin zijn unieke smaakprofiel. Sebastiaan mixt twee dranken met zijn gin, de Bobby's & Tonic en de Bobby's & Rose Serve.

Bobby's & Tonic

Benodigdheden

Shop de ingrediënten »

  • Bobby's Schiedam Dry Gin
  • Kruidnagel
  • Indian Tonic
  • IJsklontjes
  • Handsinaasappels
  • Gin Tonic glas

Bereidingswijze



Bobby's & Rose Serve

Benodigdheden

Shop de ingrediënten »

  • Bobby's Schiedam Dry Gin
  • Soda water
  • Limonade siroop Spiced Lemon & Rose
  • IJsklontjes
  • Longdrinkglas
  • Citroenen

Bereidingswijze


Inspiratie voor de drankenkaart uitwisselen met vakgenoten? Dat kan in onze Foodyard Community »


Larissa van den Bosch
Larissa van den Bosch

Wat ligt er op je bord?

Ik hou van lekker en gezond eten. Bloemkool en hachee behoren wel echt tot dé favorieten. Als ik uit eten ga laat ik me graag verrassen.

Wat zit er in je glas?

Overdag voornamelijk thee, water en rond 16.00 uur een kopje koffie. Bij het eten en in het weekend een lekker wijntje.

Guilty food pleasure

Chocola, je kunt mij erin begraven!

Meer talks voor jou

Topics in de community

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken