1 min ■ Blog ■ 25 juli 2017
Sebastiaan van Bokkel richtte in 2013 Bobby's Gin op. “Mijn opa heette Jacobus, maar mijn oma noemde hem Bobby. Hij had de gewoonte om specerijen uit de keuken in zijn glas jenever te doen, om die meer smaak te geven. Die mix van kruiden en specerijen, daar wilde ik gin van maken”, vertelt Sebastiaan. Een slimme zet, want Bobby's Gin is met zijn complexe, exotische smaak een hit in de horeca. Traditionele Indonesische kruiden en specerijen geven Bobby's Gin zijn unieke smaakprofiel. Sebastiaan mixt twee dranken met zijn gin, de Bobby's & Tonic en de Bobby's & Rose Serve.
Inspiratie voor de drankenkaart uitwisselen met vakgenoten? Dat kan in onze Foodyard Community »
Ik hou van lekker en gezond eten. Bloemkool en hachee behoren wel echt tot dé favorieten. Als ik uit eten ga laat ik me graag verrassen.
Overdag voornamelijk thee, water en rond 16.00 uur een kopje koffie. Bij het eten en in het weekend een lekker wijntje.
Chocola, je kunt mij erin begraven!
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken