Aan de bar

2 x perfect serve met Willem's Wermoed


De vermouth van Willem's Wermoed vindt zijn oorsprong in de Amsterdamse kruidentuin de Hortus Botanicus. De duizenden planten en kruiden die daar groeien vormden de basis voor de karakteristieke bitterzoete smaak van Willem's Wermoed vermouth.

De naam 'Willem' is geïnspireerd door Nederlandse ontdekkingsreizigers, die de zeventiende eeuw wisten te transformeren tot de 'Gouden Eeuw'. 'Wermoed' is de Nederlandse vertaling van 'wormwood': een van de belangrijkste kruiden die Willem's Wermoed zijn bitterzoete smaak geven. Maak een heerlijke cocktail met Willem's Wermoed, door de vermout te mixen met Bobby's gin en sinaasappelrasp. Of houd het simpel met alleen soda en een takje tijm. Hoe u deze cocktails maakt ziet u in onderstaande video's:

Willem's Wermoed Grandson

Benodigdheden

Shop de ingrediënten »

  • Willem's Wermoed vermout
  • Bobby's gin
  • Oranjebitters
  • Sinaasappelschil
  • IJsklontjes
  • Whiskey- of longdrinkglas

Bereidingswijze


Willem's Wermoed vermout cocktail

Benodigdheden

Shop de ingrediënten »

  • Willem's Wermoed vermout
  • Soda
  • IJsklontjes
  • Sinaasappelschil
  • Tijm
  • Whiskey- of longdrinkglas

Bereidingswijze


Marije Kuiper
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Liefst veel verse groenten, vooral aubergine vind ik heerlijk. Verder vaak gerechten uit de Aziatische keuken, voor een lekkere pad thai kun je me altijd wakker maken.

Wat zit er in je glas?

'S morgens koffie, en verder thee. Veel thee. Vooral kruiden- en verse muntthee zijn favoriet. En in het weekend een lekker speciaalbiertje.

Guilty food pleasure

Alles met chocolade, liefst puur.