Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

Russell & Co: de perfecte partner voor in de mix

2 min ■ Blog ■ 26 juni 2018

Russell & Co: de perfecte partner voor in de mix

Foodyard + Russell & Co

De elegante frisdranken van het inspirerende en eigentijdse Russell & Co winnen snel aan populariteit. Met authentieke en originele smaken, zoals de subtiele Botanical Tonic en de intense Golden Ginger Ale, is Russell & Co de perfecte partner voor in de mix.

Russell & Co Botanical Tonic

Smaken uit het verleden

De geschiedenis van Russell & Co begint in 1887. De Londense ondernemer Josiah Russell zet in dat jaar voor het eerst voet op Nederlandse bodem en opent een frisdrankfabriek in het centrum van Rotterdam. Als één van de eersten weet Russell & Co tonic en ginger ale te introduceren bij het Nederlandse publiek. Later volgen ook Lemon Bitter en nu is er ook de Old Fashioned Ginger Beer. De verfijnde frisdranken zijn geïnspireerd door de originele smaken uit het verleden, maar duidelijk gecreëerd voor de toekomst: door in te spelen op de trend van premium mixers met hoogwaardige producten is Russell & Co bij uitstek geschikt om verrassende mixen mee te bereiden.  

Russell & Co botanical tonic

Botanical Tonic

De Botanical Tonic is dankzij de subtiele toevoeging en zoete nuance van angelica en juniper aroma’s perfect in evenwicht met de bittersmaken van de kinine. Deze tonic is perfect te combineren met gin, een zoete vermouth of wodka. Citrusvruchten of roze peper maken de mix helemaal af.


Russell & Co lemon bitter

Sicilian Lemon Bitter

De smaak van Russell & Co’s Sicilian Lemon Bitter slaat een brug tussen zoet en zuur en heeft een minder uitgesproken bittersmaak. Dit frisse drankje mengt mooi met wodka, een zoete likeur of een donkere rum. Om het geheel af te maken mogen schijfjes komkommer of citroengras niet ontbreken.


Russell & Co ginger ale

Ginger Ale

Ginger ale wint de afgelopen jaren enorm aan populariteit. De Golden Ginger Ale van Russell & Co wordt gemaakt volgens het authentieke en originele ginger ale recept, met natuurlijke aroma’s van gemberwortel. Deze ginger ale heeft een intense gembersmaak en is de perfecte bouwsteen voor een mix met rum, spirits of een zoetere whiskey. Garneer de mix voor en final touch met munt of limoen.

Russell & Co ginger beer

Nieuw: Old Fashioned Ginger Beer

De nieuwste toevoeging in het assortiment van Russell & Co is het Old Fashioned Ginger Beer. Dit modieuze gemberbier is zorgvuldig geïnspireerd op het originele recept van Josiah Russell, waarbij gebruik wordt gemaakt van earthy Nigeriaans gemberextract. Met zijn intense smaak is dit gemberbier de perfecte partner in cocktails, bijvoorbeeld in combinatie met wodka of tequila en wat schijfjes limoen. Kruidig, krachtig en lichtzoet: het Old Fashioned Ginger Beer van Russell & Co heeft het allemaal.

Bekijk de frisdranken van Russell & Co in de webshop »


Rianne van Vulpen
Rianne van Vulpen

Redacteur Foodyard

Meer talks voor jou

Topics in de community