Aan de bar

Verras je gasten met een unieke drankenkaart


Ben je al bezig met je nieuwe drankenkaart voor het aankomende terrasseizoen,  maar kom je er nog niet helemaal uit? Lees dan hieronder welke dranken er dit jaar echt niet mogen ontbreken op je drankenkaart.

Willem's Wermoed

De vermouth van Willem's Wermoed vindt zijn oorsprong in de Amsterdamse kruidentuin de Hortus Botanicus. De duizenden planten en kruiden die daar groeien vormden de basis voor de karakteristieke bitterzoete smaak van Willem's Wermoed vermouth. Een uniek drankje, waar je je gasten ongetwijfeld een plezier mee doet!

Seedlip

Seedlip is een non-alcoholische spirit die furore maakt in bars over de hele wereld. Uitvinder Ben Branson zocht een waardig alternatief voor de geijkte alcoholische dranken. Hij vond een destillaat dat zich prima laat mixen met tonic, kombucha en meer. Ideaal voor mensen die geen zin hebben in veel alcohol, maar wel op zoek zijn naar de krachtige smaak van een spirit.

Bijzondere frisdranken

Met alleen een colaatje en een sinas zijn je gasten tegenwoordig niet meer tevreden. Er wordt minder alcohol gedronken, dus gaan mensen op zoek naar smaakvolle alternatieven zonder alcohol. Gelukkig zijn die er tegenwoordig volop te vinden. Wat dacht je van een Spritz-rabarber of een gingerbiertje?

Bekijk het hele assortiment bijzondere frisdranken »

Radler

Bijna ieder biermerk heeft tegenwoordig wel een Radler opgenomen in het assortiment. Met een goede reden, want dit lekkere lichte, verfrissende biertje met citroensmaak is heerlijk als de temperaturen buiten weer op beginnen te lopen. Dankzij het lage alcoholpercentage is dit biertje een ideale dorstlesser, waar je niet beschonken van wordt.

Bekijk het aanbod in de webshop »

Marije Kuiper
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Liefst veel verse groenten, vooral aubergine vind ik heerlijk. Verder vaak gerechten uit de Aziatische keuken, voor een lekkere pad thai kun je me altijd wakker maken.

Wat zit er in je glas?

's Morgens koffie, en verder thee. Veel thee. Vooral kruiden- en verse muntthee zijn favoriet. En in het weekend een lekker speciaalbiertje.

Guilty food pleasure

Alles met chocolade, liefst puur.


Radler 2% 30 cl per fles, krat 24 flessen 

Bekijk product

Ginger ale gold 20 cl per fles, doos 24 flessen 

Bekijk product

Willems Wermoed Vermout 15%, fles 75 cl 

Bekijk product

Spice 94, fles 70 cl 

Bekijk product

Spritz rabarber biologisch 20 cl per fles, krat 24 flessen 

Bekijk product

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant