1 min ■ Blog ■ 20 januari 2021
Meer vegetarisch of plantaardig eten stond dit jaar op menig lijstje met goede voornemens. De groeiende vraag naar vegetarische of plant-based gerechten is een trend die al jaren gaande is. Je kunt er als horecaondernemer dan ook niet meer omheen om hier op in te spelen. Met een standaard geitenkaassalade of groentetaartje red je het vandaag de dag niet meer; gasten zijn verwender (o.a. door het aanbod in supermarkten) en kieskeuriger.
Hoe dan wel? Experimenteer eens met groenten en kijk hoe je tot de beste smaken op het bord kan komen. Groentechef Gijs Kemmeren richt zich al jaren op originele en vernieuwende groentebereidingen. En hij inspireert jou maar al te graag. Hulp nodig? Gijs Kemmeren geeft je tips voor de lekkerste groentebereidingen. Bekijk onderstaande how-to's en ga zelf aan de slag!
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken