Volgende session: Foodyard Market 2024

Blik in de keuken van Thijs Meliefste

1 min ■ Blog ■ 18 mei 2017

Blik in de keuken van Thijs Meliefste

De getalenteerde Zeeuwse chef Thijs Meliefste kookt - zoals hij zelf zegt - puur en simpel. Hij wordt geïnspireerd door de natuur en presenteert producten in hun vertrouwde habitat. Ingrediënten uit de nabije omtrek zijn geliefd bij Thijs. Zo gebruikt hij vis, schaal- en schelpdieren die hij zelf selecteert, plukt hij bloemen in de berm en haalt hij het zeewier direct uit de zee. Bekijk de video hieronder en neem een blik in de keuken van restaurant Meliefste.



Aan de slag met seafood in jouw zaak? Bekijk het volledige assortiment vis, schaal-, schelpdieren en meer »


Vivian Bruinsma
Vivian Bruinsma
Foodyard redactie
Zeebaarsfilet met vel, stuk 90-110 gr 

Zeebaarsfilet met vel, stuk 90-110 gr 

Bekijk product

Meer talks voor jou

Topics in de community