Volgende session: Foodyard Market 2024

De culinaire visie van vega chef Gijs Kemmeren

1 min ■ Blog ■ 6 oktober 2018

De culinaire visie van vega chef Gijs Kemmeren

Gijs Kemmeren heeft een duidelijke culinaire visie. Zo vertelt hij: "Ik vind het heel belangrijk om de natuur te volgen in ons menu. Het is niet in één keer op 21 maart lente, het gaat langzaam. Gerechten wisselen als het nodig is, als er nieuwe producten beschikbaar zijn." Ook wilt hij zijn gasten vegetarisch eten helemaal opnieuw laten ervaren. "Alles wat je denkt te weten over vegetarisch eten, is onzin." Ontdek de kookstijl en visie van deze chef in onderstaande video.



Meer doen met vegetarische producten in jouw gerechten? Laat je inspireren door de bijzondere groentebereidingen van Gijs » 


Vivian Bruinsma
Vivian Bruinsma
Foodyard redactie
Rode mini bieten, bak 200 gr 

Rode mini bieten, bak 200 gr 

Bekijk product
Mini courgette, schaal 200 gr 

Mini courgette, schaal 200 gr 

Bekijk product
Paksoi Shanghai mini, zak 250 gr 

Paksoi Shanghai mini, zak 250 gr 

Bekijk product

Meer talks voor jou

Topics in de community

Gerelateerde academies