Volgende session: Foodyard Market 2024

Floris Versluijs vertelt over zijn culinaire visie

1 min ■ Blog ■ 11 november 2017

Floris Versluijs vertelt over zijn culinaire visie

De stijl van chef Floris Versluijs - van restaurant In de keuken van Floris - is zuiver en geconcentreerd. Zo kookt hij niet met boter of room, maar haalt hij diepte uit producten door fermentatie en rijping. "Zo krijg je vitale gerechten die makkelijk verteerbaar zijn en waar je er ook veel van kan eten", aldus Floris. Benieuwd naar Floris' verhaal? Klik op de playbutton van onderstaande video.



Floris Versluijs experimenteert graag met gerechten zonder vlees en vis. Wie dat ook doet, is Gijs Kemmeren, chef bij Herberg de Kop van 't Land. Sterker nog: Gijs Kemmeren kookt volledig vegetarisch en verwerkt álles van zijn producten. Bekijk in de video het verhaal achter de visie van vega chef Gijs.


Vivian Bruinsma
Vivian Bruinsma
Foodyard redactie

Meer talks voor jou

Topics in de community