Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

Het unieke wildseizoen van Jermain de Rozario

1 min ■ Blog ■ 19 september 2018

Het unieke wildseizoen van Jermain de Rozario

Als we Jermain de Rozario, chef en eigenaar bij De Rozario, vragen om zijn visie op het wildseizoen antwoord hij: "Ik ben niet opgegroeid met de smaken die het wildseizoen typeren. Indische mensen (Jermain is half Indisch, red.) hebben geen haas rondlopen die ze in het wild afschieten". "Ik houd van een lichte Aziatische toets en uitgesproken smaken die wat spannender zijn." Juist die insteek gecombineerd met de inbreng van sous-chef Matthew Bijster zorgt voor verrassende wildgerechten en gewaagde smaakcombinaties. Bekijk de video met Jermain, waarin hij vertelt over zijn visie op het wildseizoen, zijn kookstijl en natuurlijk mogen een aantal bijzondere wildgerechten niet ontbreken.

Alles weten over de wildgerechten die Jermain in deze video laat zien? In de aankomende weken volgen de video's waarin Jermain en Matthew (sous-chef De Rozario) de gerechten toelichten. Wordt vervolgd!

Ook aan de slag met wild? Bekijk het wild assortiment in de webshop »


Vivian Bruinsma
Vivian Bruinsma
Foodyard redactie

Meer talks voor jou

Topics in de community