1 min ■ Blog ■ 28 september 2016
In enkele stappen een dessert met allure samenstellen, zonder teveel tijd kwijt te zijn aan de mise en place? "De basis van een dessert wordt gemaakt door de chef, Elements geven de finishing touch", zegt Dirk Peeters van Didess. Ontdek in onderstaande video de kunst van het assembleren.
Elements zijn diepgevroren, maar de korte ontdooitijd maakt het mogelijk om flexibel in te spelen op de vraag van uw gasten. De collectie bestaat uit luchtige mousses, crèmes, crèmeux en spongecakes in verschillende smaken, zoals yuzu, chocolade en pistache. Bouw een dessert op met uw eigen signatuur componenten, zoals een chocolade mousse en combineer deze met Elements. Zo maakt u van ieder dessert een unieke creatie.
De Frozen Elements zijn ontwikkeld in samenwerking met Roger van Damme, chef en eigenaar van restaurant Het Gebaar* in Antwerpen. De elementen zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en omdat ze op grote schaal gemaakt worden bent u zeker van een constante kwaliteit.
Bekijk de Elements en zoete decoratie »
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken