Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

Desserts met allure in een handomdraai

1 min ■ Blog ■ 28 september 2016

Desserts met allure in een handomdraai

In enkele stappen een dessert met allure samenstellen, zonder teveel tijd kwijt te zijn aan de mise en place? "De basis van een dessert wordt gemaakt door de chef, Elements geven de finishing touch", zegt Dirk Peeters van Didess. Ontdek in onderstaande video de kunst van het assembleren.



Ieder dessert een unieke creatie

Elements zijn diepgevroren, maar de korte ontdooitijd maakt het mogelijk om flexibel in te spelen op de vraag van uw gasten. De collectie bestaat uit luchtige mousses, crèmes, crèmeux en spongecakes in verschillende smaken, zoals yuzu, chocolade en pistache. Bouw een dessert op met uw eigen signatuur componenten, zoals een chocolade mousse en combineer deze met Elements. Zo maakt u van ieder dessert een unieke creatie.

Sterwaardige dessertelementen

De Frozen Elements zijn ontwikkeld in samenwerking met Roger van Damme, chef en eigenaar van restaurant Het Gebaar* in Antwerpen. De elementen zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en omdat ze op grote schaal gemaakt worden bent u zeker van een constante kwaliteit.


Bekijk de Elements en zoete decoratie »


Vivian Bruinsma
Vivian Bruinsma
Foodyard redactie
Sfera yuzu mini 3 gram per stuk, doos 160 stuks 

Sfera yuzu mini 3 gram per stuk, doos 160 stuks 

Bekijk product
Quenelle yoghurt mousse maxi 13,5 gram per stuk, doos 30 stuks 

Quenelle yoghurt mousse maxi 13,5 gram per stuk, doos 30 stuks 

Bekijk product

Meer talks voor jou

Topics in de community

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken