1 min ■ Blog ■ 21 mei 2016
"Ik mag nu iedere dag een fikkie steken." Guido van Gent, sous-chef van restaurant Aan Zee, is dolenthousiast over het koken op houtskool. Grote stukken vlees gemarineerd in wilde kruiden uit de achtertuin (lees: duinen) zijn favoriet op de houtskoolgrill. Zien hoe Guido grilt en rookt met houtskool? Check onderstaande video.
Guido bereidt het liefst een groot stuk tomahawk op de grill gemarineerd met knoflook en wildkruiden. Of wat te denken van een overheerlijk stuk buikspek? Of een lendelende? Wat lijkt u een succesnummer op de houtskoolgrill? Laat het ons weten via het contactformulier of Twitter.
Als eerste op de hoogte van de nieuwste artikelen op De wereld van food? Schrijf u in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken