Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

How-to: vis fileren

1 min ■ Blog ■ 2 februari 2017

How-to: vis fileren

Het fileren van vis is een vak apart. Als chef kan je het overlaten aan de professional en gefileerde vis inkopen, maar je haalt meer rendement uit visgerechten als je zelf het fileermes ter hand neemt. Daarom presenteren wij: een korte cursus vis fileren. In de onderstaande video's laten we zien hoe een dorade, een zeebaars, een griet en een pieterman gefileerd worden. En vooral aan die laatste zitten wat haken en ogen...

Meld je aan voor de cursus vis fileren in Foodyard door Arie Kuijt! Hij leert je alle kneepjes van het vis fileer-vak, zodat jij het maximale rendement uit jouw visgerechten haalt. De sessies worden gehouden in Schiedam (20 maart), Nieuwegein (27 maart) en Amsterdam (3 april).


Dorade fileren



Zeebaars fileren


Griet fileren


Pieterman fileren


Vivian Bruinsma
Vivian Bruinsma
Foodyard redactie
Dorade royal gestript geschubd, stuk 300-400 gr 

Dorade royal gestript geschubd, stuk 300-400 gr 

Bekijk product
Hele dorade royal gestript geschubd, stuk 400-600 gr 

Hele dorade royal gestript geschubd, stuk 400-600 gr 

Bekijk product
Zeebaars gestript geschubd, stuk 400-600 gr 

Zeebaars gestript geschubd, stuk 400-600 gr 

Bekijk product

Meer talks voor jou

Topics in de community