[LIVE] Harel Zakaim over foodtrends uit Tel Aviv

[LIVE] Harel Zakaim over foodtrends uit Tel Aviv

Geplaatst op 3 januari 2019

Met maar liefst 400 vega(n) restaurants is Tel Aviv de vegan hoofdstad van de wereld. In Foodyard magazine #2 besteedden we al uitgebreid aandacht aan deze bruisende metropool. Harel Zakaim - een befaamde chef uit Tel Aviv - laat in een live sessie zien welke gerechten, ingrediënten en bereidingen scoren in zijn hometown Tel Aviv. Hier onder vind je de livestream die uitgezonden werd vanuit Foodyard Amsterdam. 




Aan de slag met meer groenten op jouw menukaart? Bekijk de groenten shop bij Bidfood »

Grote bloemkool maat 6, kist 6 stuks 

Grote bloemkool maat 6, kist 6 stuks 

Bekijk product
Bimi, kist 12 x 200 gr 

Bimi, kist 12 x 200 gr 

Bekijk product
Avocado ready to eat circa 150 gr per stuk, doos 24 stuks 

Avocado ready to eat circa 150 gr per stuk, doos 24 stuks 

Bekijk product
Pompoen Hokkaido, per stuk 

Pompoen Hokkaido, per stuk 

Bekijk product

Deze blogs vind je misschien ook interessant