1 min ■ Blog ■ 26 juni 2020
Meer dan ooit liggen de kansen deze zomer op het terras. Tijd om de menukaart een fikse oppepper te geven met deze snelle - maar super smaakvolle - gerechten voor op het terras.
Bereid de shortrib en verwarm de saus. Maak de stamppot van de aardappelen en de stamppot kruiden. Maak het bord op met de zomerse stamppot en leg daarop de shortrib. Maak af met Café de Parissaus, crumble van tomaat en salad pea.
Leg de plakken kalfsmuis op het bord. Spuit er wat tonijnmayonaise op. Snijd de knoflook in plakjes en frituur op 140 graden totdat ze krokant zijn. Maak af met rucola, basil cress, kappertjes, peper en zout.
Infuseer de meloen met de sangria. Snijd dunne plakken van de Cecina de Léon en de chorizo. Leg de meloen op het bord en drapeer de Cecina en de chorizo ernaast. Garneer met cherry tomaat, radijs, baby uitjes, basil cress, salad pea en wat crumble van tomaat.
Wil je ook de drankenkaart een upgrade geven? Bekijk de tips voor een margerijke drankenkaart »
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken