IJs blijft voor veel gasten favoriet als dessert. Met het exclusieve assortiment van Otelli zijn er gelukkig tal van mogelijkheden om van het ijsdessert een waar pronkstuk te maken. Van macarons met een romige laag ijs tot een verrassende ijslolly: deze 4 recepten zijn gegarandeerd een spectaculaire afsluiting van het diner.
Draai de kokos klapper op tot een gladde vloeibare massa. Strijk het mengsel flinterdun uit op vetvrij papier en laat in de koeling rusten.
Bak de pinda’s met het zeezout in de pan. Voeg suiker toe tot deze karamelliseert en de pinda’s een glanzende laag hebben.
Breek de kokos klapper in stukken. Schep bolletjes van het sesamijs op een bord en werk het dessert naar eigen keuze af. Garneer met de jasmin flower en eventueel verse frambozen.
Tip: gebruik een bananenblad en kokosnootschelp om dit dessert in te serveren.
Serveer twee ijsmacarons in wikkelpapier op een groot plateau.
Werk het dessert af met de aardbeien, de bloemen en chocolade-elementen naar keuze.
Serveer met de yoghurt en de amandelcrumble.
Otelli biedt u een bijzonder en exclusief assortiment room- en sorbetijs. Ambachtelijk bereid met eersteklas ingrediënten. Heb je interesse in het Otelli assortiment? Vul het formulier in en het Otelli assortiment wordt beschikbaar gemaakt.