Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

Recept: pulled wild zwijn burger

1 min ■ Blog ■ 28 november 2018

Recept: pulled wild zwijn burger

We schreven er al eerder over: een lekkere burger doet het altijd goed. Maar steeds dezelfde burger bereiden is na een tijdje niet meer zo spannend. Stem ‘m daarom af op de seizoenen en gooi seizoenproducten in de mix. Zo werd pulled pork in deze wildburger pulled wild zwijn. Een chutney van cranberry en bockbier en frisse rode koolsalade maken deze wildburger compleet. Ook maken?

Benodigdheden

Bestel ingrediënten »

  • Pulled wild zwijn
  • Cranberries
  • Suiker
  • Bockbier
  • BBQ saus
  • Rode kool
  • Limoensap
  • Rozijnen
  • Brioche broodje

Bereidingswijze

Kook de cranberries met suiker en bockbier tot een grove chutney. Meng deze vervolgens met BBQ saus. Maak de rode kool aan met limoensap, suiker en rozijnen. Bouw nu de burger op. Beleg de brioche met de chutney en rode kool. Sluit af met pulled wild zwijn. Een prikkertje houdt het broodje netjes bij elkaar.

Tip: garneer de burger met de Crazy Pea cress en serveer met bockbier.


Anne van Vlaenderen
Anne van Vlaenderen

Foodyard redactie

Cranberries, zak 340 gr 

Cranberries, zak 340 gr 

Bekijk product
Rode kool, per stuk 

Rode kool, per stuk 

Bekijk product

Meer talks voor jou

Topics in de community