1 min ■ Blog ■ 28 november 2018
We schreven er al eerder over: een lekkere burger doet het altijd goed. Maar steeds dezelfde burger bereiden is na een tijdje niet meer zo spannend. Stem ‘m daarom af op de seizoenen en gooi seizoenproducten in de mix. Zo werd pulled pork in deze wildburger pulled wild zwijn. Een chutney van cranberry en bockbier en frisse rode koolsalade maken deze wildburger compleet. Ook maken?
Kook de cranberries met suiker en bockbier tot een grove chutney. Meng deze vervolgens met BBQ saus. Maak de rode kool aan met limoensap, suiker en rozijnen. Bouw nu de burger op. Beleg de brioche met de chutney en rode kool. Sluit af met pulled wild zwijn. Een prikkertje houdt het broodje netjes bij elkaar.
Tip: garneer de burger met de Crazy Pea cress en serveer met bockbier.
Foodyard redactie
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken