Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

De zoete revolutie van Maurits van der Vooren

1 min ■ Blog ■ 1 februari 2018

De zoete revolutie van Maurits van der Vooren

Het dessert is hét moment om je maaltijd op een stijlvolle manier af te sluiten. Toch krijgt de patisserie nog niet de aandacht die het verdient. Dat moet anders! Daarom zetten wij deze week een patissier, en zijn meesterlijke dessertcreaties, in de spotlight. Maurits van der Vooren, van restaurant Latour*, laat zien wat zijn visie is op patisserie, en welke technieken het vak voor hem bijzonder maken. En niet te vergeten: hij laat een aantal van zijn signature desserts zien. 



Ook meer doen met desserts, of op zoek naar manieren om je creaties nog smaakvoller en mooier maken? Bekijk het aanbod voor het dessertmoment in de webshop »


Fotografie: Prestige


Marije Kuiper
Marije Kuiper
Foodyard redactie

Meer talks voor jou

Topics in de community