In de keuken

Sweet revolution - Maurits van der Vooren


Het dessert is hét moment om je maaltijd op een stijlvolle manier af te sluiten. Toch krijgt de patisserie nog niet de aandacht die het verdient. Dat moet anders! Daarom zetten wij deze week een patissier, en zijn meesterlijke dessertcreaties, in de spotlight. Maurits van der Vooren, van restaurant Latour*, laat zien wat zijn visie is op patisserie, en welke technieken het vak voor hem bijzonder maken. En niet te vergeten: hij laat een aantal van zijn signature desserts zien. 


Ook meer doen met desserts, of op zoek naar manieren om je creaties nog smaakvoller en mooier maken? Bekijk het aanbod voor het dessertmoment in de webshop »





Fotografie: Prestige

Marije Kuiper
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Liefst veel verse groenten, vooral aubergine vind ik heerlijk. Verder vaak gerechten uit de Aziatische keuken, voor een lekkere pad thai kun je me altijd wakker maken.

Wat zit er in je glas?

's Morgens koffie, en verder thee. Veel thee. Vooral kruiden- en verse muntthee zijn favoriet. En in het weekend een lekker speciaalbiertje.

Guilty food pleasure

Alles met chocolade, liefst puur.