Volgende session: Foodyard Market 2024

Zo bezorg jij je gasten een onvergetelijke Valentijnsdag

2 min ■ Blog ■ 6 februari 2018

Zo bezorg jij je gasten een onvergetelijke Valentijnsdag

Volgende week is het Valentijnsdag. Commerciële feestdag of niet, veel tortelduifjes maken van de gelegenheid gebruik om eens lekker uit eten te gaan. Een goeie kans dus voor jou als horecaondernemer om alles uit de kast te halen en je gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

Tortelduifjes

Met dit originele 'duifglas' zet je meteen de toon voor het Valentijnsdagdiner van je (verliefde) gasten. Het glas (met rietje) is dankzij het harde borosilicaatglas goed bestand tegen schokken en krassen.

Sweet en sexy

Verleid uw gasten met deze chocolade creaties van Dobla. Kies voor de sexy hot lips van witte chocolade, als garnering voor je desserts, petit fours of éclairs. Of laat je valentijnshart spreken met het rode hart van chocolade.

Crispy red

Rood is de kleur van de liefde en dat maakt deze koekjes extra interessant voor Valentijnsdag. Didess' flinterdunne en knapperige kletskoppen zijn gemaakt van gepofte rijst en framboos. Serveer ze als koekjes bij de koffie of als decoratieve blikvanger bij uw desserts, voor nog meer smaak en beleving.

From Lolea with love

Deze rode sangria van Lolea zit boordevol lustopwekkende aroma's. Denk aan jonge wijn, kersen, kaneel, aardbei, druiven, zoete vruchten, blauwe bloemen en rijpe rode bessen. Zijn helderrode tint en zijdezachte bruis dragen bij aan het ronduit onweerstaanbare karakter. Een sangria met intense aroma's voor intieme momenten aan een tafel voor twee!

Zoete verleiders

Garneer je desserts met de luchtige decoraties van R&D Food Revolution. Ideaal voor Valentijnsdag zijn de sweet bites raspberry yoghurt. Deze hartvormige kroepoek is gemaakt van rijst met matcha, yuzu, framboos of koffie. Even frituren en ze zijn klaar voor gebruik, af te toppen met iets zoets.

Creatief met kleur

Geef kleur aan Valentijnsdag met de groentevellen van R&D Food Revolution en Senén González. Deze bestaan voor 98 procent uit groenten en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en kleuren; van wortel, spinazie en aardappel tot rode biet en paprika. Gebruik de vellen kant-en-klaar voor sushi of na bereiding in de steamer als onderdeel van een groentelasagne of ravioli.

Met speels gemak

Met Didess Spongecake Framboos geeft u een speels en luchtig effect aan uw desserts. Deze kant-en-klare spongecake ontdooit snel en is ideaal als garnering van uw nagerechten en patisserie. Bespaar tijd en presenteer de spongecake op uw eigen creatieve manier, bijvoorbeeld met valentijn.


Bekijk het hele assortiment voor Valentijnsdag in de webshop 


Marije Kuiper
Marije Kuiper
Foodyard redactie
Kletskoppen framboos, bak 125 stuks 

Kletskoppen framboos, bak 125 stuks 

Bekijk product
Chocolade decoratie hot lips utz, doos 177 stuks 

Chocolade decoratie hot lips utz, doos 177 stuks 

Bekijk product
Spongecake framboos, bak 8 stuks 

Spongecake framboos, bak 8 stuks 

Bekijk product

Meer talks voor jou

Topics in de community