Bezorgmenu's voor restaurants #1

Bezorgmenu's voor restaurants #1

Geplaatst op 16 maart 2020

In tijden van crisis worden we gedwongen om creatief te zijn en te denken in oplossingen. Nu is die tijd. Wat kunnen we als horeca doen om toch inkomsten te blijven genereren? Een mogelijke oplossing is het aanbieden van menu’s voor thuisbezorging. Heb je een kaart die hiervoor niet toereikend is? We bieden je een aantal menu’s die makkelijk en snel te bereiden zijn voor warme bezorging naar je gast óf om in pakketjes te bezorgen, zodat je gast het gerecht zelf kan afmaken. Heb je jouw bezorgmenu al wel op orde, maar ben je op zoek naar verpakkingen of wil je consumenten helpen bij het verkrijgen van boodschappen? In de bezorgshop van Bidfood vind je een compleet aanbod. 

Menu’s voor het bezorgen van maaltijden 

Voor het bezorgen van maaltijden is het belangrijk dat je gerechten kunt leveren die lang warm blijven, geen al te delicate opmaak nodig hebben en die tegen een stootje kunnen - ze moeten immers een auto-, scooter- of fietsrit kunnen doorstaan. Mocht je ervoor kiezen dat gasten zelf hun gerechten af moeten maken, dan is het ook van belang dat ze niet te ingewikkeld zijn. Hieronder delen we een aantal voor-, hoofd- en nagerechten van Jordy’s Keuken die heel geschikt zijn voor bezorging. 

Keuzes voor bezorg menu's 

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Nagerechten

Tips van onze culinair adviseur Jordy 

 Doe geen concessies op kwaliteit, je wilt immers je goede reputatie ook na deze crisis behouden.

  • Wees alert en houd de heersende maatregelen aan wat betreft contact met mensen.
  • Houd gepaste afstand bij het bezorgen van de gerechten.
  • Wees gastvrij, ondanks deze crisis, en kijk of je iets extra’s kan doen naar je gasten die je in deze situatie steunen.
  • Geef een goed advies voor de verdere opmaak van de gerechten thuis. Je wilt bij jouw gast gasten ook jouw beleving in huis brengen.

Heb je het thuis bezorg menu op orde? Dan is het nog de vraag: hoe ga je ervoor zorgen dat gasten deze menu's kunnen bestellen? In samenwerking met Next to Food helpt Bidfood jou om binnen een paar uur een bestelsite op te tuigen, waar jouw gasten gemakkelijk een maaltijd kunnen bestellen. Ga direct aan de slag met de bestelsite.

Deze blogs vind je misschien ook interessant