1 min ■ Blog ■ 11 augustus 2017
"Mijn opa en oma kwamen van de Molukken. En mijn opa dronk altijd graag jenever. Hij had de gewoonte om in zijn eigen drankfles jenever te doen en daar kruiden aan toe te voegen om het meer smaak te geven." Sebastiaan van Bokkel, eigenaar en oprichter van Bobby's Schiedam Dry Gin, vertelt over de oorsprong van Bobby's Gin. "Waar we vandaan komen noemen we het pinnae rachis, vertaald als een mengelmoes van kruiden. Ik bedacht me: als ik kan achterhalen wat daar in zit, dan kunnen we er een gin van maken." En zo geschiedde...
Traditionele Indonesische kruiden en specerijen geven Bobby's Gin zijn unieke smaakprofiel. Sebastiaan mixt twee dranken met zijn gin, de Bobby's & Tonic en de Bobby's & Rose Serve. Bekijk de video's van de perfect serves.
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken