Volgende session: Foodyard Market 2024

Verras met gin-tonic

0 min ■ Blog ■ 18 juli 2018

Verras met gin-tonic

Gin-tonic ontbreekt op bijna geen enkele drankenkaart meer. Maar hoe onderscheid je je met dit populaire drankje? Dat zit 'm niet alleen in het gebruik van mooie producten, maar vooral ook in de beleving! Daarmee maak jij het verschil.

Verdeel de aandacht

Besteed net zo veel aandacht aan de gast als aan het drankje. Vraagt jouw gast om een gin-tonic, ga dan niet direct aan de slag, maar stel vragen. Heeft de gast een voorkeur voor een bepaalde gin? Wenst de gast iets bloemigs, kruidigs of iets stevigs? Pas hier de tonic op aan

G&T Trolley

Je kunt de cocktail kant-en-klaar aan jouw gast serveren, maar zien hoe een cocktail met aandacht wordt bereid is een feestje. Dat wil jij jouw gast toch niet onthouden? Rijd een trolley gevuld met G&T ingrediënten naar de tafel en bereid de cocktail voor het oog van jouw gast. Vraag of er een voorkeur is voor gin, pas de tonic hierop aan en maak het geheel af met de gewenste garnering. Cruciaal hierbij: doe het met flair!

Een onvergetelijke avond uit

Wordt de drank achter de bar bereid? Voeg dan spannende elementen toe. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klein druppeltje absint of korianderzaad uit een grote pepermolen. Prikkel de gast, zodat er een interactie ontstaat. Dit zorgt namelijk voor beleving en een onvergetelijke avond uit voor uw gasten!

Tanqueray

Tanqueary gin is dé gin voor echte liefhebbers. Elke fles draagt het zegel van Charles Tanqueray, dat symbool staat voor meer dan 180 jaar uitmuntende distilleer ervaring. Tanqueray zette in 1830 een distilleerderij op in de literaire wijk Bloomsbury in London. Na lang experimenteren met veel ingrediënten vond Charles de juiste balans en zo werd Tanqueray Gin geboren. Sinds 1948 wordt de Tanqueray gin verkocht in groene flessen met een vorm die geïnspireerd is op een cocktailshaker. Tegenwoordig is het portfolio uitgebreid met meerdere interessante gins, met verschillende smaakprofielen.

Ontdek het Tanqueray assortiment in onze webshop »


Anne van Vlaenderen
Anne van Vlaenderen

Foodyard redactie

London dry gin 43,1%, fles 1 ltr 

London dry gin 43,1%, fles 1 ltr 

Bekijk product
No. Ten gin 47,3%, fles 1 ltr 

No. Ten gin 47,3%, fles 1 ltr 

Bekijk product

Meer talks voor jou

Topics in de community

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken