Ondernemers

Kijk live: Arturo Dalhuisen van The White Room in Foodyard Amsterdam


Op maandag 16 oktober te gast in Foodyard Amsterdam: Arturo Dalhuisen van restaurant The White Room in Amsterdam. Arturo verzorgt een inspirerende sessie, waarbij hij laat zien welke waanzinnige dingen het team van The White Room op culinair gebied neerzet. "Wij proberen altijd de mooie smaken uit een product naar boven te halen. Ik wil mensen laten proeven hoe intens wij koken."Kijk mee via de livestream

Wil je deze sessie persoonlijk meemaken? Meld je dan snel aan. Sessie vol? Niet getreurd. Kijk op maandag 16 oktober vanaf 11:00 uur online mee naar de sessie met Arturo Dalhuisen via de livestream. Hier te volgen op Foodyard.nl.


Lokale helden in Foodyard

Arturo Dalhuisen steelt de show in Foodyard Amsterdam. Maar ook in de andere Foodyards vertoont een lokale topchef zijn kunsten. Welke chef is in welk Foodyard te vinden?Floris Versluijs - Foodyard Schiedam

Tijdens de sessie met Floris gaan we terug naar de bron van pure, Hollandse producten. Ook laat Floris zien wat zijn visie is op smaakbeleving.

Lees meer en schrijf je in voor de sessie met Floris Versluijs »

Willem Schaafsma - Foodyard Groningen

Biologisch, duurzaam en het seizoen vormen de uitgangspunten van de kookstijl van Willem. Hij streeft er naar om zo min mogelijk voedsel te verspillen en gebruikt daarom elk gedeelte van een dier.

Lees meer en schrijf je in voor de sessie met Willem Schaafsma »

Wicher Werk - Foodyard Emmen

Zijn gasten laten proeven wat voor lekkers Groningen allemaal te bieden heeft, daar is het Wicher om te doen. De chef bereidt eerlijke producten met moderne technieken.

Lees meer en schrijf je in voor de sessie met Wicher Werk »

Wilco Berends - Foodyard Nieuwegein

Wilco's gerechten kenmerken zich door invloeden uit zijn geboorteplaats Barsingerhorn. De chef verwerkt veel producten als nieuwe Niedorper haas, Opperdoezer rondes en Volendamse paling in zijn gerechten.

Lees meer en schrijf je in voor de sessie met Wilco Berends »

Jan Sobecki - Foodyard Helmond

De filosofie van chef Sobecki is less is more. De chef maakt minimalistische en klassieke gerechten met ontzettend veel smaak en mondbeleving.

Lees meer en schrijf je in voor de sessie met Jan Sobecki »


Anne van Vlaenderen
Redacteur

Wat ligt er op je bord?

Wat mijn vriend voor me kookt. Meestal staat hij in de keuken, dus ik ben heel verwend. Wanneer ik uit eten ga probeer ik het liefst steeds iets nieuws. Daarom ben ik fan van restaurants die steeds iets anders op het menu hebben. Vis, vlees of vega, ik lust het allemaal.

Wat zit er in je glas?

Door de week water en thee, liters thee. In het weekend kan het van alles zijn: een lekker speciaalbier, goede wijn of cocktail. De klassieke Cosmopolitan blijft favoriet.

Guilty food pleasure

Pizza. ’s Avonds laat op de bank met een serie op tv.