Livestream: Rein Rambaldo, Gijs Kemmeren en Randy Bouwer

Livestream: Rein Rambaldo, Gijs Kemmeren en Randy Bouwer

Geplaatst op 12 april 2018

Foodyard magazine is gelanceerd! En om dat te vieren is er groots uitgepakt met exclusieve mini-sessies van Rein Rambaldo (MaMa Kelly en De Horeca Fabriek), Gijs Kemmeren (Herberg de Kop van 't Land) en Randy Bouwer (Zarzo*) in Foodyard Amsterdam. Heb je het gemist? Geen paniek. De volledige livestream kijk je hieronder terug. 

Highlights livestream

Geen tijd om de hele stream te bekijken? De highlights van de livestream staan hieronder op een rijtje:

  • Vanaf 00:02:40 begint Rein Rambaldo met zijn presentatie over horecaconcepten en MaMa Kelly.
  • Vanaf 00:18:05 vertelt Rein over hoe je constant moet bijsturen aan een concept.
  • Vanaf 00:20:44 vertelt Rein over de kracht van social media en hoe de inzet ervan extra omzet oplevert. 
  • Vanaf 00:32:18 begint Gijs Kemmeren met zijn presentatie over koken met puur groenten.
  • Vanaf 00:36:00 vertelt Gijs over zijn visie op productgebruik en no-waste. 
  • Vanaf 00:48:30 vertelt Gijs over de reden waarom hij alleen groenten gebruikt in zijn gerechten.
  • Vanaf 00:57:30 vertelt Gijs over zijn aardpeer gerecht.
  • Vanaf 1:14:25 begint Randy Bouwer met zijn presentatie over alcoholvrije cocktails.
  • Vanaf 1:20:38 vertelt Randy over een aperitief cocktial. 
  • Vanaf 1:37:55 vertelt Randy over bereiding in het zicht en beleving. 
  • Vanaf 1:44:00 gaan we over tot de lancering van het Foodyard magazine. 

Benieuwd naar het magazine met de verhalen van Rein, Gijs en Randy? Bekijk het Foodyard magazine.

Deze blogs vind je misschien ook interessant