1 min ■ Blog ■ 1 november 2019
Het personeelstekort in de horeca is en blijft een groot probleem. In plaats van een gestage vooruitgang, lijkt het tekort alleen maar nijpender te worden. Hoe vind je - ondanks de krapte - toch betrokken en gedreven horecapersoneel? Onze culinair adviseur Jordy Middelbosch spreekt met horecaondernemers die een eigen visie en aanpak hebben rondom dit vraagstuk.
In deze podcast spreekt Jordy met Dick Middelweerd. Dick Middelweerd is chef-kok en eigenaar van De Treeswijkhoeve in Waalre. Samen met zijn echtgenote Anne-Laura heeft hij het restaurant in 2000 overgenomen. Sinds 2013 is de Treeswijkhoeve bekroond met maar liefst twee Michelinsterren. Dick heeft een eigen kijk op het personeelsvraagstuk en deelt zijn praktische tips over het vinden en binden van personeel in de horeca. Nieuwsgierig? Luister de podcast hieronder!
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken