Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

's Werelds beste producten gebundeld

1 min ■ Blog ■ 7 juni 2016

's Werelds beste producten gebundeld

Het vinden van kwaliteitsproducten is niet langer een kwestie van zoeken, maar van klikken en bestellen. Binnen het Premium assortiment van Bidvest Deli XL vinden gepassioneerde chefs de mooiste en meest smaakvolle producten met een verhaal. Bij uitstek geschikt voor een feestelijk eindejaarsdiner. 


Exotisch en ambachtelijk

De producten in het Premium assortiment zijn van de hoogste kwaliteit en worden door zorgvuldig geselecteerde leveranciers geleverd. Daarbij vertelt ieder product een bijzonder verhaal over exotische landen van herkomst en ambachtelijke bereidingswijzen. Van azijnen uit de hoge bergen van Japan tot delicatessen als oesters en kaviaar en van de beste ham ter wereld tot de mooiste bloemen en cressen.

Kwaliteit voorop

Met een klein snufje kwaliteitsproduct voegt u al meer smaak en beleving toe. Inspirerende producten helpen u bij het vertellen van uw verhaal en het neerzetten van tong- en oogstrelende culinaire creaties. Vervang tijdens de feestdagen uw standaard ingrediënten voor uitzonderlijke smaakmakers en geef ieder gerecht een gouden randje.


Bekijk het Premium assortiment »


Anne van Vlaenderen
Anne van Vlaenderen

Foodyard redactie

Meer talks voor jou