Zet eenvoudig je bestelwebsite op!

Zet eenvoudig je bestelwebsite op!

Foodyard + Next to Food

Geplaatst op 16 maart 2020

Bezorgen is in deze tijden van crisis een oplossing om cashflow te realiseren en je (vaste) gastenkring tot dienst te blijven zijn. Om toegang te krijgen tot de menu’s die jouw gasten kunnen bestellen, is een bestelwebsite van grote waarde. Een slimme, snelle en goedkope optie hiervoor is de bestelsite van E-food (onderdeel van Next to Food). Binnen één dag richt je hiermee een eigen bestelsite in en ontvang je jouw bestellingen direct via mail. Hoe kan je gebruik maken van deze bestelsite? 

Direct aan de slag met een bestelsite 

1. Mail naar traffic@bidfood.nl of bel met Bidfood via 088-8008984. 

2. Je hebt contact met een Bidfood medewerker die je helpt om binnen een aantal uur een webshop aan te maken. 

3. In deze webshop worden onder andere het maximaal aantal bezorg-orders per uur en bezorgtijd ingevoerd. 

4. Vervolgens krijg je een bevestiging van de aanmaak van de webshop.

  • Je ontvangt een link voor het aanmaken van een gebruiker in mijn.ntf.nl.
  • Daarbij krijg je een mail over het inrichten van iDeal.
  • Je ontvangt een beknopte handleiding waarin overzichtelijk staat hoe je gebruik maakt van de bestelsite.

5. Vanuit Bidfood staan medewerkers klaar om je te helpen bij het vullen van de webshop met jouw assortiment aan gerechten. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een geschikt menu? Deze bezorg menu's bieden uitkomst.

Tips

  • Door de mogelijkheid van cadeaubonnen aan te prijzen onder je gasten, zorg je voor directe cashflow. Via de site van E-food kan je cadeaubonnen uitgeven op basis van unieke codes. Wil je deze functie activeren? Geef dit dan aan bij de Bidfood medewerker. 
  • Maak je al gebruik van E-food en wil je gaan bezorgen? Kijk dan hier hoe je dit kunt inrichten.
  • Wil je jouw gasten door middel van een poster of flyer attent maken op de mogelijkheid van bezorgen? Zo maak een QR-code.
  • Next to Food deelt continu tips voor het bezorgen en bestellen. Via de blog van Next to Food blijf je hiervan op de hoogte.

Deze blogs vind je misschien ook interessant