Foodyard Drachten

Foodyard Drachten

Foodyard Drachten is ons nieuwste Foodyard. In 2020 is deze locatie gerealiseerd, zodat we ook foodprofessionals in Friesland kunnen voorzien van spannende sessies, innovatieve technologieën, gave evenementen en de nieuwste producten. Laat je hier inspireren door de beste chefs en specialisten!

Het Foodyard in Drachten is ons kleinste Foodyard, maar is met een compleet ingerichte keuken en aangrenzend een grote tafel de plek om je te laten verrassen op het gebied van food en non-food. Daarnaast biedt Drachten als eerste Foodyard de mogelijkheid tot een mobiele pop-up. Dankzij de mobiele theatersetting kan voor Foodyard sessions ook eenvoudig uitgeweken worden naar onze locaties in Meppel, Hengelo of Harderwijk. Op die manier wordt niet alleen Friesland van de gaafste inspiratie voorzien, maar ook de rest van Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Ben jij een chef in Friesland en kun je wel een inspiratie-boost gebruiken? Neem gerust contact met ons op om de nieuwste kooktrends te komen proeven of een keer vrijblijvend kennis te maken. We verwelkomen je graag!

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken