Ontdek de kansen van Bier en food: verhoog je omzet en gastbeleving

Sta klaar om in het najaar in te spelen op een groeiende trend: bier en food combineren. Verras uw gasten en verhoog de gemiddelde besteding met deze exclusieve Foodyard sessie over de kansen van bier en food!

Bier en Food Bier en Food

Onder leiding van Biersommelier Ivo Thijssen en een culinair adviseur van Bidfood, ontdekken we samen de laatste biertrends, genieten we van heerlijke combinaties en krijg je de kennis over hoe je zelf bieren kan combineren met eten.

Wat kun je verwachten?

  • Leer de kunst van het combineren van bier en food om unieke en heerlijke smaakervaringen te creëren
  • Ontwikkel een stappenplan waarmee je zelf combinaties kan maken en op de kaart kan zetten
  • Maak een concreet plan van aanpak waarmee je je team kunt inspireren en motiveren
  • Verhoog je omzet door slimme en praktische verkooptips toe te passen die direct resultaat opleveren
  • Proef en ontdek verschillende nieuwe bier-spijs combinaties
  • Tijdens en na de sessie is er volop ruimte om persoonlijk advies te vragen aan Ivo dus neem je menukaart mee

Over Ivo Thijssen

Ivo Thijssen is Internationaal Biersommelier, Certified Cicerone, ondernemer en horeca-expert. Door zijn jarenlange ervaring in de horeca en als trainer is hij gespecialiseerd in de verkoop en beleving van bier. Hij help horecaprofessionals meer geld te verdienen met bier door training, educatie en advies.

Meld je nu aan

Ben jij klaar om de kansen van bier en food optimaal te benutten? Laat je inspireren door deze sessie en meld je snel aan!

Locaties

21 oktober 2024


Tijd
11:00 - 13:00
Locatie
Schiedam
Beschikbaar
4

25 november 2024


Tijd
11:00 - 13:00
Locatie
Groningen
Beschikbaar
17