Volgende session: Smaakmaken met fermentaties door Christian Weij
Foodyard: inspireren, leren, ontmoeten

Foodyard: inspireren, leren, ontmoeten

Heb je als ambitieuze horecaondernemer of chef een vraag, een uitdaging of loop je vast in een nieuw project? Google is vaak de plek waar je zoektocht naar antwoorden begint. Daar vind je verschillende bronnen die antwoord geven op jouw vraag. Het probleem is alleen: ze zeggen allemaal iets anders, zijn vaak niet kwalitatief genoeg en je kan niet even sparren met iemand zoals jij.

Het gevolg is dat je zelf het wiel gaat uitvinden, eindeloos gaat zwemmen en de bronnen die je vindt geven je wel informatie, maar geen voldoening. Hoe fijn zou het zijn als er een plek bestaat waar je al je vragen en ervaringen kwijt kan, je kan leren van experts en vakgenoten die het wiel al hebben uitgevonden?

Meet: Foodyard! Een plek voor avontuurlijke horecaondernemers en chef waar kennis, inspiratie en ervaringen gedeeld worden door experts én mensen met de voeten in de klei. Wil jij weten hoe je Instagram inzet voor meer gasten op het terras? Stel je vraag in de veilige omgeving van de community. Je krijgt tips, ervaringen en best practices vanuit je collega’s, maar je hebt ook een social expert tot je beschikking die je antwoorden geeft. Wil je zelf expert worden? Dan volg je gewoon een academy die jou op weg helpt naar (social) succes! Maar er is meer. Wat we allemaal ondernemen om jou te laten excelleren?

Community

Van en met elkaar leren, ervaringen uitwisselen en elkaar ontmoeten. Dat doe je in de Foodyard Community. Heb jij al een topic geplaatst of iemand met jouw ervaringen en tips geholpen? Samen komen we verder. 

Talk (voorheen blog)

Foodyard Talk stond eerder bekend als het blog. Hier vind je eindeloze inspiratie over topics die nú spelen, experts die hun licht schijnen op een onderwerp, ondernemersverhalen en praktische tips. Bekijk de laatste artikelen.

Sessions

Op zoek naar nog meer inspiratie en wil je er even uit om te ontmoeten en te sparren met mensen zoals jij? Dan is een bezoek aan een Session op één van onze locaties een goed idee. Bekijk welke Sessions je kan bijwonen.

(Online) Academy

Wil je leren van experts of wil je zelf een expert worden? Neem deel aan een (Online) Academy over leiderschap, social media, storytelling of een ander onderwerp waar jij geïnteresseerd in bent en je van A tot Z eigen wilt maken. 

Headlines

Wil je als eerste op de hoogte zijn van laatste Talks, Sessions, (Online) Academy’s en meer? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang iedere maandag een update met de nieuwste topics en trends. Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken