Volgende session: Japanse ingrediënten in de moderne gastronomie
Over Foodyard

Over Foodyard

In de wereld van food maakt inspiratie het verschil. Daarom opende horeca groothandel Bidfood in januari 2013 haar eerste Foodyard: een volledig uitgeruste horecakeuken waar ruimte is voor culinair experimenteren en inspireren. Voor en door chefs. In Foodyard sta je met je neus bovenop de laatste trends, ontdek je nieuwe producten en kooktechnieken en ontmoet je vakgenoten.

Foodyard biedt ruimte aan de culinair professional van vandaag om te werken met de producten en trends van morgen.

Om Foodyard voor iedereen bereikbaar te maken volgden er Foodyard demokeukens op diverse locaties, verspreid over het land. Om onze schat aan kennis tot aan ieders deur te kunnen brengen gaat Foodyard on tour en omdat culinaire inspiratie wereldwijd te vinden is neemt Foodyard je – letterlijk - mee op reis. Online biedt het Foodyard Blog 24/7 een oneindige stroom aan inspiratie.

Sessions

Wij geloven dat kennis delen nodig is om te kunnen blijven verrassen in de horeca. Tijdens Foodyard Sessions komen verschillende professionals aan het woord, van sterren-chefs en sommeliers tot patissiers en innovatieve leveranciers. Maar het blijft natuurlijk niet bij luisteren alleen. Kom kijken, ruiken, maar vooral proeven tijdens onze interactieve workshops.

On Tour

Voor de meeste inspiratie hoef je de deur niet - of nauwelijks - uit. Foodyard On Tour gaat stad en land af om zo de laatste trends zo dicht mogelijk bij je te brengen. Onze Foodtruck is een mobiele schatkamer, volledig uitgerust met innovatieve producten om te proeven en een culinair adviseur om te inspireren. Weten waar Foodyard On Tour te vinden is? Houd de On Tour pagina in de gaten!

Travel

In ieder land ter wereld vind je een schat aan culinaire kennis en unieke producten die typerend zijn voor de plaatselijke gastronomische cultuur. Op de exclusieve Foodyard reizen kun jij met ons mee om dit alles zelf te ontdekken. Bezoek steden waar eten en drinken tot kunst is verheven en plaatsen waar met eeuwenoud ambacht de mooiste producten gemaakt worden. Ontmoet collega’s uit eigen en buitenland om ideeën en ervaringen uit te wisselen en zo tot nieuwe kennis te komen.

Academy

Omdat je als echte culifreak nooit uitgeleerd bent, kan je terecht bij Foodyard Academy. Hier geven diverse experts en specialisten stimulerende trainingen, zodat jij je kan blijven ontwikkelen in je vak. In de Academy is aandacht voor alle facetten van de horeca, waaronder ook het genereren van meer omzet en hogere brutomarges. Hier vind je nieuwe kennis en bevlogenheid, om alles uit jezelf en je zaak te kunnen halen.

Blog

Met Foodyard wil Bidfood een bijdrage leveren aan jouw succes in de horeca. Niet alleen in de Foodyard demokeukens of tijdens events, maar op ieder moment dat jij behoefte hebt aan een nieuwe dosis inspiratie. Het Foodyard Blog voorziet daar 24/7 in. Altijd bereikbaar en mobiel, altijd gevuld met nieuwe ideeën, trends, producten en verhalen uit de markt. Vol gedrevenheid en met oog voor de uitdagingen die jij dagelijks het hoofd biedt, recht uit ons hart voor horeca.Maak jouw Foodyard profiel aan

Geef je interesses door en lees over onderwerpen die jij interessant vindt.

Account aanmaken