Volgende session: Foodfotografie met je smartphone
Stylepoint Stylepoint

Als gespecialiseerde importeur van gedekte tafelartikelen als glaswerk, porselein, bestek en buffetpresentatie is Stylepoint toonaangevend in de horeca. Stylepoint staat voor oplossingsgerichte en trendsetting artikelen voor de gedekte tafel en buffetpresentatie.Stylepoint levert met een nauwkeurig geselecteerd distributienetwerk aan klanten in de horeca. Het assortiment wordt constant uitgebreid, waarbij gelet wordt op de wensen van de gebruiker en innovaties in de markt. Dit immer tegen scherpe prijzen en uiteraard gewaarborgde horecakwaliteit.

Vinites Vinites

Vinites heeft ruim 25 jaar ervaring met het importeren van wereldse wijnen en de verkoop daarvan aan de vakhandel en horeca. Vandaag de dag behoort Vinites tot de top 5 van Nederlandse wijnimporteurs.Het assortiment bestond ooit voornamelijk uit Italiaanse en Spaanse wijnen. Inmiddels is het gevarieerde en uitgebreide assortiment aangevuld met onder meer wijnen uit Portugal, Libanon, Hongarije en zelfs Japan en Australië. Daarnaast is Vinites de grootste sake importeur van Nederland.

Vanilla Venture Vanilla Venture

Sinds de oprichting is Vanilla Venture marktleider en toonaangevend leverancier van hoogwaardige gastronomische producten. Met de mooiste delicatessen vanuit de hele wereld bedient Vanilla Venture de kwaliteitsbewuste restaurateur. Vanilla Venture is één van de grootste leveranciers op het gebied van truffels, ganzenlever, vanille, specerijen, charcuterie en oliën. Zij zijn dan ook niet voor niets de smaakmakers binnen het Foodyard!

Van Gelder Van Gelder

Als moderne en oer-Hollandse groente- en fruitgroothandel is Van Gelder een gewilde leverancier. Met verse groenten, aardappelen en vers fruit bedient Van Gelder dagelijks tevreden klanten door heel Nederland, zo ook Foodyard!Van Gelder heeft een eigen kwekerij en werkt daarnaast samen met gecertificeerde leveranciers. Van onbewerkte producten op palletniveau voor retail en grootkeuken tot per stuk verpakte producten voor de horeca, alles wordt dagvers geleverd.

Poot Agenturen Poot Agenturen

Al sinds 1974 is Poot Agenturen actief in de wijnhandel. Haar klantenkring bestaat wijnhandelaren en slijterijen, maar ook horecagroothandels. Nauwe samenwerking en inzicht in de markt zorgt ervoor dat Poot Agenturen haar klanten naar specifieke wens van wijnen kan voorzien.In de beginjaren richtte het bedrijf zich met name op Franse wijnproducenten. Later kwam daar import vanuit andere Europese en niet-Europese landen bij, waarbij de nadruk ligt op het midden- en hoge segment. Waar de wijn ook vandaan komt, kwaliteit staat te allen tijde voorop.

Panesco Food Panesco Food

Brood is een belangrijk onderdeel van de meeste maaltijden. Bij ontbijt, lunch, brunch en borrel verrast Panesco Food met producten van de beste kwaliteit! Mede dankzij hun vakmanschap voorziet Panesco haar klanten door heel Europa van hoogwaardige diepgevroren bakkerijproducten. Panesco schittert in smaak, kwaliteit en dienstverlening en luistert ook naar de individuele klant.

Koppert Cress Koppert Cress

Koppert Cress is gespecialiseerd in het kweken van cressen: zaailingen van unieke planten die ieder hun eigen, verrassende uitwerking op de zintuigen hebben. Smaak, geur, gevoel of presentatie, er is een cress voor elk gerecht. Cressen zijn dan ook niet meer weg te denken uit de moderne gastronomie. En aan innovatie geen gebrek: de collectie cressen en eetbare bloemen van Koppert Cress wordt steeds ruimer.

​Gamko ​Gamko

Gamko is al ruim 50 jaar toonaangevend in de markt voor professionele koelingen voor horeca, catering- en recreatiebedrijven en andere instellingen met horecafaciliteiten. Gamko is gespecialiseerd in koelingen voor bier en frisdrank, maar biedt daarnaast een compleet programma aan koelapparatuur. Van vriescellen tot koelvitrines en flessenkoelingen.

Fleur de Café Fleur de Café

Fleur de Café zorgt voor een sensationele nieuwe thee- en koffiebeleving. Als gepassioneerde groothandel in koffie en thee richt Fleur de Café zich op producten van de hoogste kwaliteit. Dit proef en zie je terug: de presentatie van de losse theeblaadjes is een lust voor het oog. Naast Foodyard levert Fleur de Café ook aan horecazaken en particuliere fijnproevers.

​Delta Wines ​Delta Wines

Delta Wines heeft ruim 25 jaar ervaring in de Nederlandse wijnbranche en is de tweede wijnimporteur van Nederland. De expertise en innovatieve geest van het bedrijf hebben door de jaren heen voor vele successen gezorgd. Inmiddels is Delta Wines uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in Polen en Tsjechië. Het gevarieerde aanbod van Delta Wines komt van over de hele wereld naar Nederland, en Foodyard!

Coffenco Coffenco

Coffenco heeft inmiddels ruim 35 jaar professionele ervaring op het gebied van koffiespecialiteiten. Niet voor niets heeft Coffenco met zijn professionele koffiemachines de (inter)nationale markt veroverd. Coffenco bedient een brede doelgroep. Van hotels en fastfood-ketens tot luchtvaartmaatschappijen en warenhuizen, maar ook ons Foodyard. We kunnen met recht beamen dat de machines van Coffenco het beste uit koffiebonen naar boven halen!

Big Green Egg Big Green Egg

Big Green Egg biedt vele mogelijkheden om een keur aan bijzondere gerechten neer te zetten. Van roken, grillen, stoven en koken tot brood bakken, dit keramisch kooktoestel kan het allemaal.Met dank aan Big Green Egg kunnen we in Foodyard veelvuldig gebruik maken van deze culinaire duizendpoot! Er worden regelmatig sessies gegeven met het groene ei in de hoofdrol. Houd de kalender in de gaten of meld je onderaan deze pagina aan voor de Foodyard nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van wat gaat komen.