Volgende session: Plantylicious: inspiratie voor een plantaardig menu

Barista: de basis

Meld je aan voor deze session
Barista: de basis

Deze session vindt plaats op verschillende locaties en data, namelijk;

8 mei van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Amsterdam
15 mei van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Groningen
12 juni van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Schiedam
26 juni van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Helmond

Koffie speelt in ons dagelijks leven een belangrijke rol. Zowel thuis als op kantoor wil men goede koffie drinken. Deze stijgende kwaliteitseis werkt ook door in de horeca. Wil jij leren hoe je jouw perfect serve bereidt? Meld je dan aan voor deze session.

Perfect serve

Koffie wordt wereldwijd door miljoenen mensen gedronken. De zintuiglijke beleving bij het drinken van koffie - met zijn unieke aroma’s en smaken - behoort tot één van de belangrijkste aspecten van deze drank. Het type koffie, het branden van de koffiebonen en de bereidingsmethoden spelen een belangrijke rol bij de beleving van koffie.

Tijdens deze session geven we verschillende tips en tricks om de perfecte koffie te bereiden. Ontdek alles over de verschillende brewing methoden en de invloed die zetverhouding, doorlooptijd, maalfijnheid, temperatuur en turbulentie hebben op de kwaliteit van jouw kop koffie. Uiteraard ga je zelf aan de slag en leer je jouw perfect serve te bereiden.

Meld je nu aan

Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan via onderstaande formulier.

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken

Meer sessions voor jou

5 locaties
v.a. ma 3 apr | Diverse
6 locaties
v.a. ma 11 sep | 11:00 - 13:00
5 locaties
v.a. ma 12 jun | 11:00 - 13:00