Iedereen herinnert zich wel dat gevoel van vroeger, met je ouders of grootouders in de keuken koekdeeg kneden, uitrollen en koekjes steken, terwijl je stiekem van het deeg snoept. Met de producten van Baker's Dough Pastries creëer je dat gevoel opnieuw en serveer je het aan je gasten. Maak kennis met het unieke koekdeeg en cakebeslag in Foodyard en serveer binnenkort zelf de lekkerste koekdeeg creaties!
Met de producten van Baker’s Dough Pastries is het makkelijk werken. In de diepvries is het deeg lang houdbaar, uit de diepvries is het snel ontdooit. Bovendien kun je er eindeloos mee variëren. Het deeg is voor iedereen geschikt om rauw te eten (maar je kunt er natuurlijk ook mee bakken).
Tijdens deze sessie neem je een kijkje in de keuken van Baker's Dough. Je krijgt te zien hoe het deeg gemaakt wordt en hoe je er zelf een scala aan desserts, taarten en andere zoete traktaties van kunt maken.
Vorig jaar opende ondernemer Paul Bakker de eerste cookie dough bar van Nederland: Baker’s Dough. Inmiddels is Baker’s Dough een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten. En de groei is nog lang niet uit het concept. Paul: "Omdat er zo veel vraag is naar ons koekjesdeeg, hebben we onze producten beschikbaar gemaakt voor de horeca via de groothandel. Zo kan iedere ondernemer het op zijn eigen manier op de kaart zetten!" Lees meer over Baker's Dough Pastries op het blog »
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken