Volgende session: Foodyard Market 2024

De filosofie van Jan Sobecki

De filosofie van Jan Sobecki

Op 5 november verwelkomt Foodyard Nieuwegein niemand minder dan sterrenchef Jan Sobecki. In augustus 2016 opende hij samen met zijn vrouw restaurant Tribeca in Heeze. Zijn zaak werd hetzelfde jaar nog bekroond met twee Michelinsterren. Wil jij leren van de ervaringen die Jan gedurende zijn carrière als chef heeft opgedaan? Meld je dan aan voor deze sessie.

Minder is meer

Chef Sobecki’s filosofie is less is more. Zijn minimalistische, klassieke gerechten zijn veelal heel basic. Het verschil maakt hij met de totaalbeleving die hij zijn gasten biedt. Daar besteed hij veel aandacht aan. “Ik zie mezelf niet zozeer als een inspirerende chef”, vertelt Jan. “Ik ben er zelf ook nog niet, maar vind het heel leuk om met een (jong) publiek te delen wat ik in mijn jaren als chef al heb geleerd.” Jan Sobecki stond eerder in Foodyard Amsterdam. Bekijk de video hieronder voor een impressie. 

Meer sessions voor jou

5 locaties
v.a. ma 8 apr | 11:00 - 13:00
6 locaties
v.a. ma 27 mei | 11:00 - 13:00