Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

Feestelijke desserts met Maurits van der Vooren

Feestelijke desserts met Maurits van der Vooren

Op 4 december neemt Maurits van der Vooren je mee in de wereld van desserts. Als sous-chef bij restaurant Latour* en fooddesigner besteedt hij al zijn tijd aan het creëren van de mooiste creaties op het gebied van nagerechten en patisserie. In Foodyard Nieuwegein deelt hij zijn filosofie en dessert inspiratie met een knipoog naar de feestdagen.



Maurits van der Vooren komt uit een familie van banketbakkers en staat bekend om zijn desserts, die hij onder andere met bijzonder mallen en airbrush technieken maakt. “De mogelijkheden zijn bij het maken van desserts eindeloos”, zegt Maurits. “Je kunt met verschillende thema’s werken en jouw desserts steeds een vernieuwende draai geven.” Tijdens de sessie vertelt Maurits waar hij inspiratie vandaan haalt. En over inspiratie gesproken, die vind je volop op zijn Instagram account (@mauritslatour), dat ruim 37.000 volgers telt.

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken

Meer sessions voor jou

6 locaties
v.a. ma 27 mei | 11:00 - 13:00
2 locaties
v.a. ma 18 mrt | 11:00 - 13:00