Fermenteren voor gevorderden

Fermenteren voor gevorderden

In deze masterclass voor gevorderden laat Christian Weij zien hoe je zelf miso en tempé kunt maken van Hollandse bonen. Ook demonstreert hij hoe je échte garum - een Romeinse vissaus - kunt maken en hoe je een alternatief voor brood kunt bakken van kikkererwten. Hoe dat smaakt? Kom het op 12 december proeven in Foodyard!


Over Christian Weij

Christian Weij is fermentatie specialist, fooddesigner en eigenaar van pop-up restaurant Puur-e. Vijf jaar geleden stopte hij als creative director, en is sindsdien constant op zoek naar lekker eten, maar ook naar innovatieve fermentatietechnieken.


  • 17+
  • zijn aanwezig

Log in om je aan te melden voor deze session

Heb je nog geen inloggevens? Maak dan een account aan.

account aanmaken

Deze sessions vind je misschien ook interessant


Amsterdam
ma 21 dec | 11:00 - 13:00
2 locaties
ma 30 nov | 11:00 - 13:00