Volgende session: Plantylicious: inspiratie voor een plantaardig menu

Foodfotografie met je smartphone

Foodfotografie met je smartphone

Als horecaprofessional kun je vandaag de dag niet meer zonder social media. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw social media kanalen ook gevuld zijn met de mooiste foto's? Goed nieuws: dat kun je gewoon zelf met je smartphone. Tijdens deze Foodyard session geeft food fotograaf Amber Meulenbroeks de beste tips and tricks voor fotografie met je smartphone.

Praktische tips

Gedurende deze sessie gaat Amber in op de verschillende aspecten van foodfotografie voor social media. Amber geeft praktische tips voor foodstyling, laat zien waar je rekening mee moet houden qua compositie en licht én vertelt je hoe je foto’s voorziet van een subtiele nabewerking.

Zelf aan de slag

Het eerste deel van de sessie staat in het teken van de theorie over foodfotografie, waarna het tijd is om – onder begeleiding van Amber – zelf aan de slag te gaan. Neem dus een volle smartphone en een oplader mee en ga met een telefoon vol prachtige foodfoto’s weer naar huis!

Over Amber Meulenbroeks

Als food fotograaf combineert Amber Meulenbroeks haar twee grote passies, namelijk die voor eten en fotografie. Haar eigen bedrijf, OAK Food, is een Full Service Food Content Studio en verzorgt naast fotografie ook food video’s, receptontwikkeling, food styling en food marketing projecten.

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken

Meer sessions voor jou

6 locaties
v.a. ma 11 sep | 11:00 - 13:00
5 locaties
v.a. ma 3 apr | Diverse
Amsterdam
ma 3 jul | 13:00 - 16:30