De horeca in Nederland maakt een culiniare ontwikkeling door: zowel chef als gast zijn steeds meer groente-geörienteerd. Met ruim 400 plantaardige restaurants is Tel Aviv de plant based capital of the world. Wat ze in deze Israëlische stad allemaal met groenten doen, daar kunnen wij nog wat van leren!
Voor deze inspiratiesessie zijn we naar Tel Aviv gegaan. We leerden de authentieke bereidingswijzen en proefden de pure smaken.
Het leven in Tel Aviv wordt gevierd, al dan niet proostend met een glaasje Arak. De bewoners van deze bruisende metropool gaan bewust om met alles wat groeit, bloeit en leeft. Ze hebben oog voor de toekomst en willen zo duurzaam mogelijk leven. Ze maken daarom een weloverwogen keuze voor zowel een vegetarisch of veganistisch eetpatroon.
Chef Harel Zakaim komt speciaal over uit Tel Aviv om jullie kennis te laten maken met de Israëlische keuken. Ontdek hoe groenten op een verrassende manier een groter onderdeel van de menukaart kunnen gaan worden.
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken