Haal meer rendement uit ieder eetmoment

Haal meer rendement uit ieder eetmoment

Op 10 september komt chef Evert te Pas, bekend van 24kitchen, naar Foodyard Helmond om je te leren hoe je het optimale rendement uit ieder eetmoment haalt. Naast de klassieke maaltijden ontwikkelen zich allerlei andere verbruiks- en genietmomenten. Daarop inspelen is de boodschap van deze sessie.

Rendement uit ieder eetmoment

Tijdens deze inspiratiesessie leer je welke kansen diverse eetmomenten bieden en hoe je hier op een efficiënte wijze op kan inspelen als ondernemer. Verleiden, verrassen en relevant blijven voor je gasten is hierbij belangrijk. Doe je dit op een juiste manier, dan valt er extra omzet te genereren.

Deze sessie wordt in samenwerking met Remia, Salomon en Foodclicks georganiseerd.

Over Evert te Pas

Evert te Pas heeft de hotelschool in Tilburg afgerond en reisde vervolgens de hele wereld over. Evert heeft rondgetrokken door Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Nieuw Zeeland en Zimbabwe. Ook kookte hij op Curaçao, in Malaga, Zwitserland en Australië. Inmiddels is hij samen met zijn broer eigenaar van Bistro Noord in Amsterdam.

Aanmelden

Meld je aan voor deze sessie