Volgende session: Japanse ingrediënten in de moderne gastronomie

Japanse ingrediënten in de moderne gastronomie

Meld je aan voor deze session
Japanse ingrediënten in de moderne gastronomie

Deze session vindt plaats op verschillende locaties en data, namelijk;

11 oktober van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Nieuwegein
18 oktober van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Amsterdam
1 november van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Groningen

Tijdens deze sessie staat Foodyard in het teken van de Oosterse keuken. Yama chef Boris Bassa neemt je mee naar het land van de rijzende zon.


Japanse invloeden

De Japanse keuken kenmerkt zich door de invloed van seizoenen, met veel oog voor presentatie en smaak. Tijdens deze sessie gaat Boris in op de authentieke basis van de Japanse keuken. Daarbij maakt hij de vertaalslag naar de moderne gastronomie door de Franse en Nederlandse keuken te combineren met Japanse invloeden. Dat levert nieuwe inzichten op die ook jouw menu kunnen verrijken!

Over Boris Bassa

Boris Bassa is culinair chef bij Yama. Het bedrijf importeert hoogwaardige Aziatische culinaire producten en levert deze aan de levensmiddelenindustrie, retail en gastronomie.

Maak jouw Foodyard profiel aan

Geef je interesses door en lees over onderwerpen die jij interessant vindt.

Account aanmaken

Meer sessions voor jou

2 locaties
v.a. ma 8 nov | 11:00 - 13:00
3 locaties
v.a. ma 13 sep | 11:00 - 13:00
Harderwijk
ma 1 nov | 11:00 - 13:00