Volgende session: Foodfotografie met je smartphone

Jordy’s keuken

Jordy’s keuken

Wat zijn de momenten waarop je moet vlammen? Waarop je het verschil kan maken? Zit dit in de vele uren die je met je team besteedt aan mise-en-place, of draait het om de uitgifte van de gerechten en het contact met de gasten? Juist in het laatste deel kan jij het verschil maken naar je gasten.

Wij geven je een paar koks extra, namelijk vakfanaten die één doel hebben: hoogwaardige producten maken van culinaire kwaliteit die veel tijd kosten in de keuken. Dit gebeurt in Jordy’s keuken. Wij doen een deel van het voorbereidend werk voor jou, waardoor jij tijd krijgt voor creativiteit.

Tijdens deze inspiratiesessie maak je kennis met de producten van Jordy’s keuken en ook met de mensen achter Jordy’s keuken. Koks met passie voor mooie producten en het vak. Kom, en neem een kijkje in de mise-en-place keuken die er voor jou is! Ontdek hoe jij altijd perfect voorbereid kunt zijn, zonder in te leveren op kwaliteit of creativiteit.


Deze sessie wordt ook gegeven in Foodyard Amsterdam.

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken

Meer sessions voor jou

6 locaties
v.a. ma 10 okt | 11:00 - 13:00
6 locaties
v.a. ma 27 feb | 11:00 - 13:00
6 locaties
v.a. ma 6 feb | 11:00 - 13:00