Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch

Jordy's Keuken inspiratielunch

Meld je aan voor deze session
Jordy's Keuken inspiratielunch

Deze session vindt plaats op verschillende locaties en data, namelijk;

9 oktober van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Schiedam
20 november van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Nieuwegein

Wat zijn de momenten waarop je moet vlammen? Waarop je het verschil kan maken? Zit dit in de vele uren die je met je team besteedt aan mise-en-place, of draait het om de uitgifte van de gerechten en het contact met jouw gasten? Juist in het laatste deel kan jij voor jouw gasten het verschil maken.

Perfect voorbereid met Jordy's Keuken

In Jordy's Keuken wordt een groot deel van het voorbereidend werk voor jou gedaan, waardoor jij tijd krijgt voor het uiten van je eigen creativiteit en contact met jouw gasten. Jordy's Keuken geeft je een paar chefs extra. Vakfanaten die maar één doel hebben: kwalitatief hoogwaardige producten voorbereiden, zodat jij met een kortere bereidingstijd toch de lekkerste culinaire creaties kunt serveren.

Lunchen met vakgenoten

Tijdens deze Foodyard Session maak je kennis met de producten van Jordy’s keuken uit onze nieuwe brochure en met de mensen achter Jordy’s Keuken: koks met passie voor mooie producten en het vak. Dat alles wordt gepresenteerd in een heerlijke, uitgebreide lunch, waarbij je dus ook alle tijd hebt om uitgebreid met je vakgenoten bij te praten en ervaringen uitwisselen. Dat belooft op alle fronten een session vol inspiratie te worden!

Meld je nu aan

Meld je aan en ontdek door middel van heerlijke lunchgerechten hoe jij altijd perfect voorbereid kunt zijn, zonder in te leveren op kwaliteit of creativiteit.

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken

Meer sessions voor jou

3 locaties
v.a. ma 11 sep | 13:30 - 15:30
6 locaties
v.a. ma 4 sep | 11:00 - 13:00
6 locaties
v.a. ma 11 sep | 11:00 - 13:00