Volgende session: Van bites to sides

Lekker lokaal met Tjitze van der Dam

Meld je aan voor deze session
Lekker lokaal met Tjitze van der Dam

Deze session vindt plaats op verschillende locaties en data, namelijk;

4 april van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Amsterdam
25 april van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Nieuwegein
30 mei van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Groningen
13 juni van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Schiedam

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker aspect, ook in de horeca. We gaan steeds bewuster om met wat goed voor de aarde is én wat goed voor onszelf is. Met lokale producten kun je hier vaak al een groot verschil in maken. Hoe? Dat laat Tjitze van der Dam zien in deze Foodyard Session.

De mooiste bereidingen van lokale producten 

Welke mooie lokale leveranciers zijn er eigenlijk allemaal? En welke toffe bereidingen zijn mogelijk met hun producten? Reken maar dat je op dat vlak vol inspiratie naar huis gaat. Ook mooi meegenomen: deze Foodyard Session laat zien hoe lokale producten een verrijking voor het verhaal van jouw horecazaak zijn.

Meld je nu aan!

Wil jij aan de slag met de lekkerste lokale producten? Mis deze Foodyard Session niet en meld je aan!

Meer sessions voor jou

4 locaties
v.a. ma 14 mrt | 11:00 - 13:00
4 locaties
v.a. ma 7 mrt | 11:00 - 13:00
4 locaties
v.a. ma 28 mrt | 11:00 - 13:00